חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט תרד וחומץ פטל

½ קילו עלי תרד גמדיים עדינים (שאפשר להשיג היום בלי בעיה גדולה)

½ באגט חתוך דק

מעט שמן-זית

שן-שום אחת

100 גרם גבינה כחולה עדינה

100 גר' זיתי טאסוס מגולענים

לרוטב:

3-4 כפות חומץ פטל

4 כפות שמן-זית

1 כף חרדל דיז'ון

מלח ופלפל לבן לפי הטעם

מתכון מאת:
מתוך: סלטים

קולים את פרוסות הבאגט במחבת חמה עם שמן-זית. אחרי שנוצרו הטוסטים, משפשפים בעדינות את קליפתם בשן-השום, ומורחים מעט מהגבינה הכחולה.

שוטפים ומייבשים את עלי התרד. מערבבים את כל חומרי הרוטב, טועמים ומשפרים טעם אם צריך. מערבבים את עלי התרד והזיתים עם הרוטב, מוסיפים את הטוסטים שהכנתם, ואוכלים מיד.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017