חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט תרד וחומץ פטל

½ קילו עלי תרד גמדיים עדינים (שאפשר להשיג היום בלי בעיה גדולה)

½ באגט חתוך דק

מעט שמן-זית

שן-שום אחת

100 גרם גבינה כחולה עדינה

100 גר' זיתי טאסוס מגולענים

לרוטב:

3-4 כפות חומץ פטל

4 כפות שמן-זית

1 כף חרדל דיז'ון

מלח ופלפל לבן לפי הטעם

מתכון מאת:
מתוך: סלטים

קולים את פרוסות הבאגט במחבת חמה עם שמן-זית. אחרי שנוצרו הטוסטים, משפשפים בעדינות את קליפתם בשן-השום, ומורחים מעט מהגבינה הכחולה.

שוטפים ומייבשים את עלי התרד. מערבבים את כל חומרי הרוטב, טועמים ומשפרים טעם אם צריך. מערבבים את עלי התרד והזיתים עם הרוטב, מוסיפים את הטוסטים שהכנתם, ואוכלים מיד.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.