חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט תפוחי גולדן מוקפצים עלי רוקט וגבינה בולגרית

4 תפוחי גולדן דלישס בשלים אך לא קמחיים

1 אגודת עלי רוקט צעירים שטופים ומיובשים

100- 150 גרם גבינה בולגרית כבשים אמיתית

מיץ מלימון אחד

½ כוס שקדים קלויים במחבת שבורים גס

מלח ים גרוס

5 כפות שמן זית

מתכון מאת:

קולפים ומגלענים את התפוחים, חותכים לשמיניות ומקפיצים מיד לפני שהתפוחים משחירים במחבת חמה עם שמן זית. משך ההקפצה קצר והלהבה צריכה להיות מאוד חזקה. מורידים מהאש ומערבבים עם עלי הרוקט הצעירים ומיץ הלימון . מתבלים במלח ופלפל לבן. מוסיפים את השקדים הקלויים ואת הבולגרית . מנערים קלות ומגישים מיד. הרעיון של הסלט הזה הוא שהתפוחים חמים ומתקתקים והגבינה קרה ומלוחה. מנה ראשונה קסומה.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017