חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט תפוחי גולדן מוקפצים עלי רוקט וגבינה בולגרית

4 תפוחי גולדן דלישס בשלים אך לא קמחיים

1 אגודת עלי רוקט צעירים שטופים ומיובשים

100- 150 גרם גבינה בולגרית כבשים אמיתית

מיץ מלימון אחד

½ כוס שקדים קלויים במחבת שבורים גס

מלח ים גרוס

5 כפות שמן זית

מתכון מאת:

קולפים ומגלענים את התפוחים, חותכים לשמיניות ומקפיצים מיד לפני שהתפוחים משחירים במחבת חמה עם שמן זית. משך ההקפצה קצר והלהבה צריכה להיות מאוד חזקה. מורידים מהאש ומערבבים עם עלי הרוקט הצעירים ומיץ הלימון . מתבלים במלח ופלפל לבן. מוסיפים את השקדים הקלויים ואת הבולגרית . מנערים קלות ומגישים מיד. הרעיון של הסלט הזה הוא שהתפוחים חמים ומתקתקים והגבינה קרה ומלוחה. מנה ראשונה קסומה.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.