חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט תותים ופטרוזיליה

15-20 תותים קטנים חצויים לאורכם

1 אגודת עלי פטרוזיליה מופרדים

1 כוס שקדים קלויים

2-3 גבעולי אסטרגון טריים מופרדים לעלעלים

לרוטב:

2 לימונים בשלים

⅓ כוס שמן זית עדין

½ פלפל ירוק חריף ללא גרעינים קצוץ דק

2 פילה אנשובי קצוצים דק

מלח ופלפל ל בן גרוס לפי הטעם

מתכון מאת:
מתוך: סלטים / דגים

לערבב את כל מרכיבי הסלט עם הרוטב.

להגיש מיד.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.