חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט תותים ופטרוזיליה

15-20 תותים קטנים חצויים לאורכם

1 אגודת עלי פטרוזיליה מופרדים

1 כוס שקדים קלויים

2-3 גבעולי אסטרגון טריים מופרדים לעלעלים

לרוטב:

2 לימונים בשלים

⅓ כוס שמן זית עדין

½ פלפל ירוק חריף ללא גרעינים קצוץ דק

2 פילה אנשובי קצוצים דק

מלח ופלפל ל בן גרוס לפי הטעם

מתכון מאת:
מתוך: סלטים / דגים

לערבב את כל מרכיבי הסלט עם הרוטב.

להגיש מיד.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017