חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט שורשי פטרוזיליה ובולגרית כבשים

150 גר' גבינת פטה כבשים אמיתית

8 שושרי פטרוזיליה שמנמנים ועסיסיים- העונה שלהם היא מיד אחרי הגשמים- מומלץ.

½ כוס שמן זית סורי

2 כפות לימונים כבושים קצוצים דק

½1  לימונים בשלים סחוטים טרי

פלפל שחור ומלח גרוס לפי הטעם

1-2 כוסות עלי שמיר מופרדים מהגבעולים

מתכון מאת:
מתוך: סלטים

קולפים את שורשי הפטרוזיליה וחותכים לאורכם לרבעים. בוזקים עליהם שמן זית מלח ופלפל שחור לפי הטעם וצולים בתנור מחומם ל-250 מעלות במשך 20 דקות עד שהם מתרככים היטב. מוציאים מהתנור ומניחים להם להתקרר לטמפרטורת החדר. מטפטפים מעליהם מיץ לימון סחוט טרי ומערבבים עם הלימונים הכבושים. מוסיפים את עלי השומר, מערבבים ומפזרים מעל את גבינת הבולגרית כבשים המפוררת.

אפשר גם להוסיף שורשי סלרי עסיסיים ולצלות אותם בקוביות קטנות יחד עם רבעי שורש הפטרוזיליה. מי שלא אוהב שמיר מוזמן להחליף אותו בעלי כוסברה טריים או בכל עלה אחר שמסתדר לכם יחד עם השורשים ...

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.