חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט שורש סלרי

1 שורש סלרי גודל ועסיסי

2 צנונים לא גדולים מדי

צרור עלי פטרוזיליה רעננים שטופים ומיובשים

לרוטב:

1 כף חרדל דיז'ון חלק

3-4 כפות מיץ לימון

5-6 כפות שמן זית עדין

פלפל לבן גרוס דק

מלח ים גס לפי הטעם

מתכון מאת:
מתוך: סלטים

קולפים את שורש הסלרי, שוטפים היטב ובודקים שלא נשארו גרגרי חול בתוך חריציו. חותכים לרצועות דקיקות. מערבבים את כל חומרי הרוטב ומוספים לשורש הסלרי החתוך. מקלפים את הצנונים וחותכים לקוביות קטנות. מוספים את הצנון לשורש הסלרי שערבבתם את עם הרוטב. מפרידים את עלי הפטרוזיליה מגבעולים ומוספים לסלט, מערבבים קלות ומגשים.

נ.ב. אפשר להוסיף חצי כוס שקדים קלויים לסלט דבר שישדרג אותו לעוד יותר סלט.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.