1 שורש סלרי גודל ועסיסי
2 צנונים לא גדולים מדי
צרור עלי פטרוזיליה רעננים שטופים ומיובשים
1 כף חרדל דיז'ון חלק
3-4 כפות מיץ לימון
5-6 כפות שמן זית עדין
פלפל לבן גרוס דק
מלח ים גס לפי הטעם
קולפים את שורש הסלרי, שוטפים היטב ובודקים שלא נשארו גרגרי חול בתוך חריציו. חותכים לרצועות דקיקות. מערבבים את כל חומרי הרוטב ומוספים לשורש הסלרי החתוך. מקלפים את הצנונים וחותכים לקוביות קטנות. מוספים את הצנון לשורש הסלרי שערבבתם את עם הרוטב. מפרידים את עלי הפטרוזיליה מגבעולים ומוספים לסלט, מערבבים קלות ומגשים.
נ.ב. אפשר להוסיף חצי כוס שקדים קלויים לסלט דבר שישדרג אותו לעוד יותר סלט.
תגובות גולשים