חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט שורש סלרי

1 שורש סלרי גודל ועסיסי

2 צנונים לא גדולים מדי

צרור עלי פטרוזיליה רעננים שטופים ומיובשים

לרוטב:

1 כף חרדל דיז'ון חלק

3-4 כפות מיץ לימון

5-6 כפות שמן זית עדין

פלפל לבן גרוס דק

מלח ים גס לפי הטעם

מתכון מאת:
מתוך: סלטים

קולפים את שורש הסלרי, שוטפים היטב ובודקים שלא נשארו גרגרי חול בתוך חריציו. חותכים לרצועות דקיקות. מערבבים את כל חומרי הרוטב ומוספים לשורש הסלרי החתוך. מקלפים את הצנונים וחותכים לקוביות קטנות. מוספים את הצנון לשורש הסלרי שערבבתם את עם הרוטב. מפרידים את עלי הפטרוזיליה מגבעולים ומוספים לסלט, מערבבים קלות ומגשים.

נ.ב. אפשר להוסיף חצי כוס שקדים קלויים לסלט דבר שישדרג אותו לעוד יותר סלט.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017