חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט שומר ושקדים

2-4 שומרים צעירים נקיים

1 כוס שקדים

1 כוס עלי חמציץ צעירים

1 פלפל ירוק חריף ללא גרעינים, קצוץ דק.

מיץ מלימון בשל אחד או שניים- תלוי בכמות המיץ שיוצאת.

3-4 כפות שמן זית

מלח ים גס

מתכון מאת:
מתוך: סלטים

חולטים את השקדים במים רותחים כ- 5 דקות, מסננים וקולפים את הקליפה החומה. חותכים את השומרים לחצי ופורסים לפרוסות אורך דקיקות. מניחים את הפרוסות במי קרח ל- 10 דקות , מסננים. מטפטפים על השומר מיץ לימון ובוזקים מלח ים גס. ממתינים כ- 5 דקות עד שהשומר יתרכך ומוסיפים את השקדים החלוטים. מוסיפים גם את עלי החמציץ והפלפל הירוק החריף. מטפטפים שמן זית, מערבבים קלות ומגישים.

נ.ב: אפשר ואפילו רצוי להוסיף לשומר גם את העלים הפנימיים הבהירים שגדלים בראש השומר, הם יוסיפו טעם רענן וכייפי לסלט.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.