חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט שומר ושקדים

2-4 שומרים צעירים נקיים

1 כוס שקדים

1 כוס עלי חמציץ צעירים

1 פלפל ירוק חריף ללא גרעינים, קצוץ דק.

מיץ מלימון בשל אחד או שניים- תלוי בכמות המיץ שיוצאת.

3-4 כפות שמן זית

מלח ים גס

מתכון מאת:
מתוך: סלטים

חולטים את השקדים במים רותחים כ- 5 דקות, מסננים וקולפים את הקליפה החומה. חותכים את השומרים לחצי ופורסים לפרוסות אורך דקיקות. מניחים את הפרוסות במי קרח ל- 10 דקות , מסננים. מטפטפים על השומר מיץ לימון ובוזקים מלח ים גס. ממתינים כ- 5 דקות עד שהשומר יתרכך ומוסיפים את השקדים החלוטים. מוסיפים גם את עלי החמציץ והפלפל הירוק החריף. מטפטפים שמן זית, מערבבים קלות ומגישים.

נ.ב: אפשר ואפילו רצוי להוסיף לשומר גם את העלים הפנימיים הבהירים שגדלים בראש השומר, הם יוסיפו טעם רענן וכייפי לסלט.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017