1 אגודת עלי רשאד מופרדים מהגבעולים שטופים ומיובשים
2 כוסות בשר אבטיח
100 גרם גבינת עיזים
1 בצל בינוני קצוץ לפרוסות אורך דקיקות
1 וחצי כפות סומאק
מיץ מלימון- שניים
3 מלפפונים צעירים חתוכים לקוביות זערוריות
1 פלפל חריף קצוץ דק ללא גרעינים
4 כפות שמן זית עדין
מלח ים גס לפי הטעם
מערבבים את פרוסות הבצל עם הסומק. מוסיפים את קוביות המלפפונים הזערוריות וקוביות האבטיח הקטנות. מתבלים במיץ לימון ופלפל ירוק חריף קצוץ דק. מערבבים עם עלי הרשאד מטפטפים לתוך הסלט את שמן הזית מפוררים את גבינת העיזים מעל. בוזקים מלח ים גס ומגישים מיד.
תגובות גולשים