חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט רשאד אבטיח וגבינת עיזים

1 אגודת עלי רשאד מופרדים מהגבעולים שטופים ומיובשים

2 כוסות בשר אבטיח

100 גרם גבינת עיזים

1 בצל בינוני קצוץ לפרוסות אורך דקיקות

1 וחצי כפות סומאק

מיץ מלימון- שניים 

3 מלפפונים צעירים חתוכים לקוביות זערוריות

1 פלפל חריף קצוץ דק ללא גרעינים

4 כפות שמן זית עדין

מלח ים גס לפי הטעם

מתכון מאת:
מתוך: סלטים

מערבבים את פרוסות הבצל עם הסומק. מוסיפים את קוביות המלפפונים הזערוריות וקוביות האבטיח הקטנות. מתבלים במיץ לימון ופלפל ירוק חריף קצוץ דק. מערבבים עם עלי הרשאד מטפטפים לתוך הסלט את שמן הזית מפוררים את גבינת העיזים מעל. בוזקים מלח ים גס ומגישים מיד.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.