חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט רימונים ואגוזי מלך

2 כוסות גרגירי רימונים חמוצים מופרדים (מהזן האדום הכהה)

1 כוס אגוזי מלך קלויים

מיץ מ- 2-3 לימוני ליים בשלים.

3 כפות שמן אגוזים

1 חב' עלי כוסברה או פטרוזיליה מופרדים

1 פלפל אדום חריף קצוץ דק

מלח ים גס

2 כפות סירופ רימונים

מתכון מאת:
מתוך: סלטים

מערבבים את גרגירי הרימונים עם סירופ הרימונים, מיץ הליים ופלפל אדום חריף. מוסיפים את עלי הכוסברה/פטרוזיליה המופרדים, שמן האגוזים והמלח הגס. מגישים מיד.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017