1 כוס נבטי שעועית
300 גרם ראשי קלאמרי מנוקים
1 ראש טאי-צ'וי מופרד לעלעלים
½ כוס עלי נענע
½ כוס עלי בזיליקום קטנים
½ כוס בוטנים קלויים
¼ כוס יין לבש יבש
2-3 כפות שמן קנולה
1 כף שמן שומשום קלוי
1 כף סוכר
2 כפות מיסו לבן
3 כפות ציר עוף
1 כף שום כתוש
מערבבים את המיסו עם היין הלבן, הסוכר וציר העוף. מחממים את השמן בווק. זורקים פנימה את ראשי הקלאמרי, מקפיצים מעט. מוסיפים את השום הכתוש. מוסיפים את בלילת ציר-העוף והמיסו הלבן. מוסיפים במהירות את עלי הטא-צ'וי ונבטי השעועית. מקפיצים עוד 10-20 שניות. זורקים פנימה את עלי הנענע ועלי הבזיליקום. מתבלים במלח ובפלפל. מורידים מהאש ויוצקים לקערת הגשה. בוזקים מלמעלה טיפות אחדות של שמן שומשום קלוי, בוטנים קלויים, ולמי שאוהב חריף - גם צ'ילי חריף קצוץ דק-דק. להגיש מיד.
תגובות גולשים