חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט קלאמרי וטא-צ'וי

1 כוס נבטי שעועית

300 גרם ראשי קלאמרי מנוקים

1 ראש טאי-צ'וי מופרד לעלעלים

½ כוס עלי נענע

½ כוס עלי בזיליקום קטנים

½ כוס בוטנים קלויים

¼ כוס יין לבש יבש

2-3 כפות שמן קנולה

1 כף שמן שומשום קלוי

1 כף סוכר

2 כפות מיסו לבן

3 כפות ציר עוף

1 כף שום כתוש

מתכון מאת:

מערבבים את המיסו עם היין הלבן, הסוכר וציר העוף. מחממים את השמן בווק. זורקים פנימה את ראשי הקלאמרי, מקפיצים מעט. מוסיפים את השום הכתוש. מוסיפים את בלילת ציר-העוף והמיסו הלבן. מוסיפים במהירות את עלי הטא-צ'וי ונבטי השעועית. מקפיצים עוד 10-20 שניות. זורקים פנימה את עלי הנענע ועלי הבזיליקום. מתבלים במלח ובפלפל. מורידים מהאש ויוצקים לקערת הגשה. בוזקים מלמעלה טיפות אחדות של שמן שומשום קלוי, בוטנים קלויים, ולמי שאוהב חריף - גם צ'ילי חריף קצוץ דק-דק. להגיש מיד.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017