חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט קלאמרי וטא-צ'וי

1 כוס נבטי שעועית

300 גרם ראשי קלאמרי מנוקים

1 ראש טאי-צ'וי מופרד לעלעלים

½ כוס עלי נענע

½ כוס עלי בזיליקום קטנים

½ כוס בוטנים קלויים

¼ כוס יין לבש יבש

2-3 כפות שמן קנולה

1 כף שמן שומשום קלוי

1 כף סוכר

2 כפות מיסו לבן

3 כפות ציר עוף

1 כף שום כתוש

מתכון מאת:

מערבבים את המיסו עם היין הלבן, הסוכר וציר העוף. מחממים את השמן בווק. זורקים פנימה את ראשי הקלאמרי, מקפיצים מעט. מוסיפים את השום הכתוש. מוסיפים את בלילת ציר-העוף והמיסו הלבן. מוסיפים במהירות את עלי הטא-צ'וי ונבטי השעועית. מקפיצים עוד 10-20 שניות. זורקים פנימה את עלי הנענע ועלי הבזיליקום. מתבלים במלח ובפלפל. מורידים מהאש ויוצקים לקערת הגשה. בוזקים מלמעלה טיפות אחדות של שמן שומשום קלוי, בוטנים קלויים, ולמי שאוהב חריף - גם צ'ילי חריף קצוץ דק-דק. להגיש מיד.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.