חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט קולרבי רימונים ופילה הדרים

2 ראשי קולרבי קלופים וחתוכים לרצועות

1 כוס גרגרי רימונים

פילה תפוזים מתפוז אחד

פילה אשכולית אדומה מאשכולית

1 כוס גרגר נחלים

לרוטב:

½ כוס מיץ לימון סחוט טרי

1 כוס שמן זית חדש

10 עלי בזיליקום

1 כף טימין קצוץ

2 כפות דבש

כפית מלח גס

כפית פלפל שחור גרוס טרי

½ פלפל אדום חריף נקי מחרצנים

1 שן שום

מתכון מאת:
מתוך: סלטים

במג'ימיקס מכניסים את כל מרכיבי הרוטב וטוחנים. מעבירים לצנצנת , סוגרים ושומרים במקרר למשך שעתיים לגיבוש הטעמים.

בקערה מניחים את הקולרבי ,פילה פירות ההדר וגרגרי הרימונים, יוצקים מעל את הרוטב ומערבבים בעדינות , מוסיפים את גרגר הנחלים פנימה. מערבבים שוב ומניחים בצלחת עמוקה ומגישים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017