חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט קולרבי רימונים ופילה הדרים

2 ראשי קולרבי קלופים וחתוכים לרצועות

1 כוס גרגרי רימונים

פילה תפוזים מתפוז אחד

פילה אשכולית אדומה מאשכולית

1 כוס גרגר נחלים

לרוטב:

½ כוס מיץ לימון סחוט טרי

1 כוס שמן זית חדש

10 עלי בזיליקום

1 כף טימין קצוץ

2 כפות דבש

כפית מלח גס

כפית פלפל שחור גרוס טרי

½ פלפל אדום חריף נקי מחרצנים

1 שן שום

מתכון מאת:
מתוך: סלטים

במג'ימיקס מכניסים את כל מרכיבי הרוטב וטוחנים. מעבירים לצנצנת , סוגרים ושומרים במקרר למשך שעתיים לגיבוש הטעמים.

בקערה מניחים את הקולרבי ,פילה פירות ההדר וגרגרי הרימונים, יוצקים מעל את הרוטב ומערבבים בעדינות , מוסיפים את גרגר הנחלים פנימה. מערבבים שוב ומניחים בצלחת עמוקה ומגישים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.