חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

קולרבי וחמציץ בתפוזים וג'ינג'ר

3 ראשי קולרבי

1 תפוז

1 כפית מיץ מג'ינג'ר טרי מגורד

10 עלי חמציץ קצוצים

1 כפית דבש

1 לימון טרי

1 כפית שומשום שחור

מלח ופלפל לבן טחון טרי

שמן זית עדין (לצ'ינו / פיקואל)

מתכון מאת:
מתוך: סלטים

קולפים קולרבי חותכים לפרוסות דקות, ולמקלות דקיקים. מפלטים תפוז לפלחים ללא קרום וקליפה. בקערת ערבוב מניחים קולרבי חמציץ ותפוזים. מתבלים במלח פלפל לבן לימון ג'ינג'ר ודבש. טועמים ומתקנים תיבול, מעבירים לקערת הגשה. מזלפים שמן זית בנדיבות ומעטרים בשומשום שחור.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017