חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט קולורבי

4-5 קולורבי קטנים וטריים

4-5 שיני שום ירוק קלופות

1-2 ראשי שומר צעירים

1 אגודת בצל ירוק טרי

לרוטב:

2-½1 לימונים בשלים

2-3 כפות שמן שומשום

1 כף דבש

1 פלפל ירוק חריף קצוץ דק

מלח ים גס לפי הטעם

מתכון מאת:
מתוך: סלטים

קולפים את הקולורבי וחותכים לקוביות קטנות. מנקים את ראשי השומר וחותכים לפרוסות אורך דקיקות ככל האפשר. קוצצים את שיני השום והבצל הירוק דק דק. מערבבים את כל חומרי הרוטב ומוסיפים לירקות שהכנתם. טועמים ומתקנים מלח אם צריך. אם הפלפל החריף לא חריף דיו, אל תפחדו להוסיף עוד אחד.

תגובות גולשים

1.

"סלט נפלא"

— אני, תל אביב | 19.10.16 21:35
יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017