חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט צנון

4-5 צנונים בינוניים

1 כוס עלי שמיר קצוצים דק

¼ כוס שמן זית

2 לימונים בשלים

מלח ים גס ופלפל שחור לפי הטעם

מתכון מאת:
מתוך: סלטים

מקלפים את הצנוניות ולגרד בחלק הדק של הפומפייה. לערבב את מיץ הלימון, המלח והפלפל, אחרי מספר דקות להוסיף את עלי השמיר והשמן הזית. להגיש.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017