חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט צנון בשמן ארגן

3 צנונים בינוניים

4 בצלים ירוקים קצוצים דק

חצי כוס זיתי טאסוס מגולענים

2 לימונים בשלים

חופן עלי נענע טריים

5 כפות שמן ארגן

מלח ים גס

מתכון מאת:
מתוך: סלטים

קולפים את הצנונים וחותכים לקוביות קטנות. מקלפים את הלימונים וקוצצים את בשרם בלי הגרעינים לקוביות קטנטנות. מערבבים את הצנונים החתוכים, זיתי הטאסוס המגולענים, הבצל הירוק הקצוץ, עלי הנענע והלימונים הקצוצים.

מוסיפים את שמן הארגן ומפזרים מעט מלח ים גס בזהירות (כי זיתי הטאסוס מלוחים). מטפטפים את שמן הארגן, מערבבים שוב בעדינות ומגישים. כמה קל ככה טעים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017