חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט פסטה

1 כוס פרחי כרובית (3-4 פרחים)

2 אגסים קלופים וחתוכים לפרוסות לאורך

1 כוס פסטה המבושלת לפי הוראות היצרן (פוזילי, ברגים, צדפים)

חופן עלי תרד

שמן בזיליקום: כוס בזיליקום, ½ כוס שמן זית, 1 שן שום מלח פלפל : טוחנים הכל בבלנדר למשחה אחידה.

1 כף לימון

2 כפות פרמזן מגורד

לכרובית: מעט שמן זית, מלח גס וכפית עלי טימין קצוצים.

מתכון מאת:
מתוך: סלטים

מסדרים את פרחי הכרובית בתבנית. מזליפים מעט שמן זית, מפזרים מלח גס ועלי טימין קצוצים. צולים בתנור כ- 15 דקות בחום של 200 מעלות. מערבבים את שאר המרכיבים, למעט הפרמזן. מפזרים את הפרמזן מעל הסלט.

ניתן להמיר את הכרובית בברוקולי או לחלופין, לשלב בינהם ולהוסיף 3-4 פרחי ברוקולי לסלט צלויים תנור באותה שיטה.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017