חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט פסטה

1 כוס פרחי כרובית (3-4 פרחים)

2 אגסים קלופים וחתוכים לפרוסות לאורך

1 כוס פסטה המבושלת לפי הוראות היצרן (פוזילי, ברגים, צדפים)

חופן עלי תרד

שמן בזיליקום: כוס בזיליקום, ½ כוס שמן זית, 1 שן שום מלח פלפל : טוחנים הכל בבלנדר למשחה אחידה.

1 כף לימון

2 כפות פרמזן מגורד

לכרובית: מעט שמן זית, מלח גס וכפית עלי טימין קצוצים.

מתכון מאת:
מתוך: סלטים

מסדרים את פרחי הכרובית בתבנית. מזליפים מעט שמן זית, מפזרים מלח גס ועלי טימין קצוצים. צולים בתנור כ- 15 דקות בחום של 200 מעלות. מערבבים את שאר המרכיבים, למעט הפרמזן. מפזרים את הפרמזן מעל הסלט.

ניתן להמיר את הכרובית בברוקולי או לחלופין, לשלב בינהם ולהוסיף 3-4 פרחי ברוקולי לסלט צלויים תנור באותה שיטה.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.