חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט פלחי הדרים ורימונים

2 תפוזים

1 אשכולית דם

½ פומלה

½ כוס גרגירי רימונים

150 גרם עלי ראשד מופרדים

cc120 וינגרט לימון דבש וצ'ילי

לוינגרט:

2 כפות דבש

1 שן שום קצוצה

½ צ'ילי קצוץ

¼ כוס מיץ לימון

¾ כוס שמן זית עדין

מלח ופלפל שחור גרוס

מתכון מאת:
מתוך: סלטים

הכנת הוינגרט:

שמים בקערה את הדבש, השום הצ'ילי והלימון, מוסיפי מלח ופלפל ומערבבים היטב. מוסיפים את שמן הזית ומערבבים היטב.

הסלט:

מפלטים את התפוזים, האשכוליות והפומלה. בקערה מניחים את פילה ההדרים, גרגירי הרימון ורוטב הוינגרט ומערבבים. מוסיפים את העלים, מערבבים ביחד ומגישים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.