חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט פלחי הדרים ורימונים

2 תפוזים

1 אשכולית דם

½ פומלה

½ כוס גרגירי רימונים

150 גרם עלי ראשד מופרדים

cc120 וינגרט לימון דבש וצ'ילי

לוינגרט:

2 כפות דבש

1 שן שום קצוצה

½ צ'ילי קצוץ

¼ כוס מיץ לימון

¾ כוס שמן זית עדין

מלח ופלפל שחור גרוס

מתכון מאת:
מתוך: סלטים

הכנת הוינגרט:

שמים בקערה את הדבש, השום הצ'ילי והלימון, מוסיפי מלח ופלפל ומערבבים היטב. מוסיפים את שמן הזית ומערבבים היטב.

הסלט:

מפלטים את התפוזים, האשכוליות והפומלה. בקערה מניחים את פילה ההדרים, גרגירי הרימון ורוטב הוינגרט ומערבבים. מוסיפים את העלים, מערבבים ביחד ומגישים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017