חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט פומלה ועוף

1 פומלה מפורקת לפלחים ללא קרומים

2 חזה עוף נקי

כוס עלי חרדל גמדיים

כוס עלי נענע מופרדים

½ כוס שקדים קלויים שבורים גס

מיץ לימון סחוט לפי הטעם

מלח ים גס

½1 כפות שמן שומשום

½1 כפות צ'ילי אדום קצוץ דק

למרינדת העוף:

¼ כוס שרי

כף לימון סחוט

כף זירעוני כוסברה

כף זירעוני כמון

2 כפות דבש

פלפל שאטה יבש כתוש

מתכון מאת:
מתוך: סלטים / עופות

מערבבים את כל חומרי המרינדה ומשרים בהם את חזה העוף לשעתיים. מוציאים מהמרינדה וצורבים על מחבת סטייקים לוהטת (כזאת עם פסי כריכה) עד שהחזה מוכן. אפשר להבריש את חזה העוף במהלך הצלייה בתערובת המרינדה. בינתיים מערבבים את בשר הפומלה המפורקת עם עלי החרדל, הנענע והצ'ילי. מתבלים במלח במיץ לימון. פורסים את חזה העוף הצלוי ומוסיפים לסלט. מערבבים קלות ומוזגים מלמעלה שקדים קלויים. מטפטפים מעט שמן שומשום בעדינות ומגישים מיד.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.