חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט פומלה ועוף

1 פומלה מפורקת לפלחים ללא קרומים

2 חזה עוף נקי

כוס עלי חרדל גמדיים

כוס עלי נענע מופרדים

½ כוס שקדים קלויים שבורים גס

מיץ לימון סחוט לפי הטעם

מלח ים גס

½1 כפות שמן שומשום

½1 כפות צ'ילי אדום קצוץ דק

למרינדת העוף:

¼ כוס שרי

כף לימון סחוט

כף זירעוני כוסברה

כף זירעוני כמון

2 כפות דבש

פלפל שאטה יבש כתוש

מתכון מאת:
מתוך: סלטים / עופות

מערבבים את כל חומרי המרינדה ומשרים בהם את חזה העוף לשעתיים. מוציאים מהמרינדה וצורבים על מחבת סטייקים לוהטת (כזאת עם פסי כריכה) עד שהחזה מוכן. אפשר להבריש את חזה העוף במהלך הצלייה בתערובת המרינדה. בינתיים מערבבים את בשר הפומלה המפורקת עם עלי החרדל, הנענע והצ'ילי. מתבלים במלח במיץ לימון. פורסים את חזה העוף הצלוי ומוסיפים לסלט. מערבבים קלות ומוזגים מלמעלה שקדים קלויים. מטפטפים מעט שמן שומשום בעדינות ומגישים מיד.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017