חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט פול ירוק וחזה עוף בפאנקו

2 כוסות פול ירוק, מקולף

2 כוסות עלי חמציץ צעירים (עלי חמציץ תרבותי)

½ 1 כוסות פאנקו (פירורי לחם יפניים)

1 כף גרעיני כוסברה, קלויים וכתושים

מלח ים גס

½ ק"ג חזה עוף, חתוך לקוביות בגודל 1x1 ס"מ

2 ביצים, טרופות

3+4 כפות שמן זית לתיבול הסלט

½ כוס שמן זית לטיגון

מתכון מאת:
מתוך: סלטים / עופות

חולטים את הפול הירוק במים רותחים כדקה ומקררים מיד ע"י העברה לקערה עם מי קרח. שוטפים ומייבשים היטב את עלי החמציץ. מוסיפים לקערה עם הפול ומערבבים. מערבבים בצלחת שטוחה את הפאנקו עם גרעיני הכוסברה הכתושים והמלח. טובלים את קוביות העוף בביצים הטרופות ואז בתערובת הפאנקו. מחממים במחבת מעט שמן זית. מטגנים את קוביות העוף עד שהן מזהיבות. מתבלים את תערובת הפול והחמציץ בשמן זית ומלח גס, לפי הטעם. מוסיפים את קוביות העוף המטוגנות ומערבבים.

טיפ: אפשר להוסיף לסלט גם עלי אורוגולה צעירים ולתבל במעט מיץ לימון.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.