חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט עלעלי גפן

2 חופנים גדולים של עלעלים קטנים וטריים, ישר מהגפן (לבחור רק את הקטנטנים ביותר, לפני שהם הופכים למרירים וסיביים)

4 כפות שמן-זית

1 בצל קצוץ דק

1 שן-שום כתושה דק

½ כוס צנוברים קלויים

מלח ופלפל שחור לפי הטעם

1-2 כפות מיץ לימון טרי

מתכון מאת:
מתוך: סלטים

מערבבים את הבצל והשום עם מיץ הלימון, המלח והפלפל. מוסיפים את עלי-הגפן הטריים, ומערבבים בעדינות. מוסיפים את שמן-הזית. מערבבים בקלילות ומגישים עם הצנוברים מעל.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017