חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט עלעלי גפן

2 חופנים גדולים של עלעלים קטנים וטריים, ישר מהגפן (לבחור רק את הקטנטנים ביותר, לפני שהם הופכים למרירים וסיביים)

4 כפות שמן-זית

1 בצל קצוץ דק

1 שן-שום כתושה דק

½ כוס צנוברים קלויים

מלח ופלפל שחור לפי הטעם

1-2 כפות מיץ לימון טרי

מתכון מאת:
מתוך: סלטים

מערבבים את הבצל והשום עם מיץ הלימון, המלח והפלפל. מוסיפים את עלי-הגפן הטריים, ומערבבים בעדינות. מוסיפים את שמן-הזית. מערבבים בקלילות ומגישים עם הצנוברים מעל.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.