חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט עלי סלרי ומיץ לימון

3 עלי סלרי פנימיים, בהירים

½ כוס שבבי גבינת פרמזן אמיתית

5 נתחי פילה אנשובי פרוסים דק

לרוטב:

1 כפית שמן זית

1 כפית שמיר קצוץ

1 שן שם כתושה

מיץ מלימון עסיסי אחד

2 כפות מים

מעט פלפל שחור גרוס

¼ כפית מלח גס

מתכון מאת:
מתוך: סלטים / דגים

מניחים בקערה את העלים הבהירים של הסלרי (בלי העלים החיצוניים ובלי הגבעולים). מעבבים את חומרי הרוטב, יוצקים על עלי הסלרי ומערבבים היטב. מפזרים שבבי פרמזן ופרוסות אנשובי.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.