חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט עלי גפן צעירים

הרבה עלי גפן צעירים ביותר ורכים רכים

5-6 כפות שמן זית עדין לצ'ינו/ ארבקינה

מיץ מלימון – שניים

עגבניות תמר שרי מעניינות (עגבניות זברה, ירוקות...)

1 כוס בוטנים קטנים

1 בצל אדום פרוס דק

300 גרם גבינת פטה כבשים

מתכון מאת:
מתוך: סלטים

קולים את הבוטנים בשמן זית עם מעט פלפל שאטה/ סודאני ומלח דק. חוצים את העגבניות ומערבבים עם מיץ הלימון והבצל. מוסיפים את עלי הגפן והגבינה ומטפטפים שמן זית עדין מלמעלה. בוזקים את הבוטנים הקלויים שהכנתם ומגישים מיד.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.