חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט סברסים ובזיליקום

4 סברסים כתומים קלופים

4 סברסים אדומים קלופים

1 כוס עלי בזיליקום תאילנדי (ניתן לעתים להשיג בשווקים, ואפשר לקנות שתיל בחממה ולגדל בבית)

200 גר' גבינת-כבשים צפתית מפוררת

½ 1 כפיות דבש

מיץ מלימון אחד

פלפל אדום חריף קצוץ דק

מתכון מאת:
מתוך: סלטים

לקרוע בעזרת האצבעות את בשר הסברסים לגושים גדולים. לערבב עם עלי הבזיליקום התאילנדי. אם אתם לא משיגים בזיליקום תאילנדי, אל תכנסו ללחץ - אתם יכולים להשתמש בעלים הקטנים של הבזיליקום הרגיל. לבזוק את הדבש ושמן-הזית מלמעלה, לפורר את הגבינה הצפתית ולפזר מעל.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017