חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט סברסים ובזיליקום

4 סברסים כתומים קלופים

4 סברסים אדומים קלופים

1 כוס עלי בזיליקום תאילנדי (ניתן לעתים להשיג בשווקים, ואפשר לקנות שתיל בחממה ולגדל בבית)

200 גר' גבינת-כבשים צפתית מפוררת

½ 1 כפיות דבש

מיץ מלימון אחד

פלפל אדום חריף קצוץ דק

מתכון מאת:
מתוך: סלטים

לקרוע בעזרת האצבעות את בשר הסברסים לגושים גדולים. לערבב עם עלי הבזיליקום התאילנדי. אם אתם לא משיגים בזיליקום תאילנדי, אל תכנסו ללחץ - אתם יכולים להשתמש בעלים הקטנים של הבזיליקום הרגיל. לבזוק את הדבש ושמן-הזית מלמעלה, לפורר את הגבינה הצפתית ולפזר מעל.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.