חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט מלפפונים קר

½ קילו מלפפונים קטנים-קטנים

1 כוס בצל ירוק קצוץ דק

½ כוס נענע קצוצה דק

½ כוס שמיר קצוץ גס

מיץ מ-2 לימונים בשלים

מלח ופלפל לבן גרוס

פילה אנשובי קצוץ דק

¼ כוס שמן-זית

מתכון מאת:
מתוך: סלטים / דגים

לחתוך את המלפפונים לרצועות אורך דקיקות. לערבב את הרוטב: מיץ הלימון, האנשובי, המלח הפלפל ושמן-הזית. לערבב את המלפפונים החתוכים עם העלים הקצוצים והרוטב. להגיש מיד.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017