חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט מלפפונים וקלאמרי

½ קילו מלפפונים, הכי קטנים שאפשר להשיג

½ ק"ג קלאמרי קטנים וטריים-טריים, לא קפואים

1 כף מיץ ג'ינג'ר (ג'ינג'ר מגורר על פומפייה ואח"כ סחוט)

1 כף שום טרי כתוש

2-1 לימונים סחוטים

1 צ'ילי קצוץ דק

4 כפות שמן זית

½1 כף דבש

2 כפות שמיר טרי

מתכון מאת:

לחתוך את המלפפונים לרצועות דקיקות לאורכם. לנקות את הקלאמרי היטב. לייבש. לערבב עם שמן הזית, הצ'ילי והדבש. לצלות בגריל למעט מאוד זמן. להוריד מהגריל ולהניח להתקרר טיפ-טיפונת. לערבב עם מיץ הלימון, מיץ הג'ינג'ר והשום (אם אתם לא אוהבים הרבה שום, אל תפחדו לחתוך בכמויות, או להוציא בכלל מהמתכון). להוסיף את רצועות המלפפונים ועלי השמיר. לטעום ולהוסיף מלח אם צריך. להגיש מיד.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017