חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט מוצרלה

80 גר' מוצרלה

200 גר' עגבניות פרוסות דק

80 גר' רצועות גזר

50 גר' בצל אדום פרוס

40 גר' חסה אלון אדום

10 גר' עלי פטרוזיליה

¼ פלוט – חתוך לשניים

10 גר' תבלין סומק

1 שן שום טרי מקולף

30 גר' שמן זית

60 גר' ויניגרט סלעים

מתכון מאת:
מתוך: סלטים

חותכים את הפלוט לשניים, מורחים בשמן זית מפזרים תבלין סומק ומכניסים לתנור כדי שיהיה טוסט, במקביל בתוך קערת נירוסטה מכניסים גזר, עגבניות, בצל אדום, יוצקים את הויניגרט ומערבבים, מוסיפים את החסה אדומה ועלי פטרוזיליה ומערבבים שוב, בינתיים קורעים את המוצרלה, ועוטפים בשאר הסומק. כשהטוסטים מוכנים, קורעים אותם לתוך הסלט מערבבים ומניחים על הצלחת, לפני ההגשה מפזרים את כדורי המוצרלה העטופה בסומק.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.