חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט יווני עם טמפורה של גבינת פטה

1 שקית תערובת טמפורה

1 – ½ 1 כוסות עגבניות שרי, חתוכות לאורכן

6-5 מלפפונים צעירים וקטנים, חתוכים לקוביות קטנות

1 ראש חסה נקייה (הלב בלבד, ללא העלים)

1 בצל בינוני, פרוס דק

1 כוס עלי פטרוזיליה (ללא הגבעולים) מופרדים לעלים

4 כפות שמן זית

1 נתח במשקל 250 גרם של גבינת פטה, חתוכה לקוביות בגודל 1x1 ס"מ

מיץ מ-1 לימון

מלח ים

פלפל שחור

מתכון מאת:
מתוך: סלטים

מכינים את בלילת הטמפורה לפי ההוראות על האריזה.

מערבבים את העגבניות והמלפפונים עם עלי לב החסה, הבצל והפטרוזיליה.

מחממים שמן זית במחבת עמוקה. טובלים את קוביות הגבינה בבלילת הטמפורה ומטגנים במחבת עד שהקוביות מזהיבות קלות.

מתבלים את הסלט במיץ הלימון, המלח והפלפל השחור. מעבירים לכלי הגשה. מניחים מעל את קוביות הגבינה המטוגנות ומגישים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.