חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט יווני עם טמפורה של גבינת פטה

1 שקית תערובת טמפורה

1 – ½ 1 כוסות עגבניות שרי, חתוכות לאורכן

6-5 מלפפונים צעירים וקטנים, חתוכים לקוביות קטנות

1 ראש חסה נקייה (הלב בלבד, ללא העלים)

1 בצל בינוני, פרוס דק

1 כוס עלי פטרוזיליה (ללא הגבעולים) מופרדים לעלים

4 כפות שמן זית

1 נתח במשקל 250 גרם של גבינת פטה, חתוכה לקוביות בגודל 1x1 ס"מ

מיץ מ-1 לימון

מלח ים

פלפל שחור

מתכון מאת:
מתוך: סלטים

מכינים את בלילת הטמפורה לפי ההוראות על האריזה.

מערבבים את העגבניות והמלפפונים עם עלי לב החסה, הבצל והפטרוזיליה.

מחממים שמן זית במחבת עמוקה. טובלים את קוביות הגבינה בבלילת הטמפורה ומטגנים במחבת עד שהקוביות מזהיבות קלות.

מתבלים את הסלט במיץ הלימון, המלח והפלפל השחור. מעבירים לכלי הגשה. מניחים מעל את קוביות הגבינה המטוגנות ומגישים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017