חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט טונה אדומה צרובה

400 גרם טונה אדומה טרייה

3 מלפפונים חתוכים לרצועות אורך דקות

1 פפאיה ירוקה (לא בשלה) מקולפת, מגולענת ומגוררת דק

חופן נבטים סיניים

4 בצלים ירוקים קצוצים דק

1 חופן עלי נענע קצוצים דק 

1 חופן עלי בזליקום קצוצים דק

2 כפות שומשום קלוי

תערובת פלפלים לציפוי הטונה:

פלפל לבן גרוס

פלפל ירוק גרוס

פלפל שחור גרוס

לרוטב :

4 כפות מיץ לימון

1-2 כפות דבש

2 כפות שמן שומשום קלוי

1 כף מיץ ג'ינג'ר טרי

1 כף צ'ילי אדום קצוץ דק

מלח לפי הטעם

מתכון מאת:
מתוך: סלטים / דגים

מצפים את נתחי הטונה בתערובת הפלפלים. צורבים על מחבת ברזל חמה מכל הצדדים 5 שניות. מקררים ופורסים דק. מערבבים את כל חומרי הרוטב. מערבבים את הפפאיה הירוקה עם פרוסות המלפפונים והנבטים. מתבלים ברוטב. מניחים מלמעלה את פרוסות הטונה הצרובה.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.