חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט טונה אדומה צרובה

400 גרם טונה אדומה טרייה

3 מלפפונים חתוכים לרצועות אורך דקות

1 פפאיה ירוקה (לא בשלה) מקולפת, מגולענת ומגוררת דק

חופן נבטים סיניים

4 בצלים ירוקים קצוצים דק

1 חופן עלי נענע קצוצים דק 

1 חופן עלי בזליקום קצוצים דק

2 כפות שומשום קלוי

תערובת פלפלים לציפוי הטונה:

פלפל לבן גרוס

פלפל ירוק גרוס

פלפל שחור גרוס

לרוטב :

4 כפות מיץ לימון

1-2 כפות דבש

2 כפות שמן שומשום קלוי

1 כף מיץ ג'ינג'ר טרי

1 כף צ'ילי אדום קצוץ דק

מלח לפי הטעם

מתכון מאת:
מתוך: סלטים / דגים

מצפים את נתחי הטונה בתערובת הפלפלים. צורבים על מחבת ברזל חמה מכל הצדדים 5 שניות. מקררים ופורסים דק. מערבבים את כל חומרי הרוטב. מערבבים את הפפאיה הירוקה עם פרוסות המלפפונים והנבטים. מתבלים ברוטב. מניחים מלמעלה את פרוסות הטונה הצרובה.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.