חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט טונה אדומה צרובה

400 גרם טונה אדומה טרייה

3 מלפפונים חתוכים לרצועות אורך דקות

1 פפאיה ירוקה (לא בשלה) מקולפת, מגולענת ומגוררת דק

חופן נבטים סיניים

4 בצלים ירוקים קצוצים דק

1 חופן עלי נענע קצוצים דק 

1 חופן עלי בזליקום קצוצים דק

2 כפות שומשום קלוי

תערובת פלפלים לציפוי הטונה:

פלפל לבן גרוס

פלפל ירוק גרוס

פלפל שחור גרוס

לרוטב :

4 כפות מיץ לימון

1-2 כפות דבש

2 כפות שמן שומשום קלוי

1 כף מיץ ג'ינג'ר טרי

1 כף צ'ילי אדום קצוץ דק

מלח לפי הטעם

מתכון מאת:
מתוך: סלטים / דגים

מצפים את נתחי הטונה בתערובת הפלפלים. צורבים על מחבת ברזל חמה מכל הצדדים 5 שניות. מקררים ופורסים דק. מערבבים את כל חומרי הרוטב. מערבבים את הפפאיה הירוקה עם פרוסות המלפפונים והנבטים. מתבלים ברוטב. מניחים מלמעלה את פרוסות הטונה הצרובה.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017