½1 כוסות גרגירי חומוס ירוקים טריים
¾ כוס זיתי קלאמטה מגולענים
4 כפות מיץ לימון סחוט- לפי הטעם
5 כפות שמן זית
מלח ים גס
פלפל לבן גרוס טרי לפי הטעם
3-4 כוסות עלי פטרוזיליה מופרדים
כף גרידת לימון
מפרקים את החומוס מהתרמילים וחולטים כדקה במים רותחים. מסננים ומערבבים את זיתי הקלאמטה ועלי הפטרוזיליה. מתבלים במיץ לימון וגרידת לימון, שמן זית, מלח ופלפל לבן. מגישים.
נ.ב: אם גרגירי החומוס הירוקים לא בעונה אפשר להשתמש בגרגירי חומוס יבשים חלוטים עד שהם רכים אבל לא מתפרקים ממש, ולהמשיך במתכון כמו שכתוב למעלה.
תגובות גולשים