חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט דיז'ון

80 גר' פילה בקר צרוב

20 גר' בצל ירוק

10 גר' עלי שמיר

150 גר' תפוח אדמה מבושל פרוסות

60 גר' ויניגרט חרדל

40 גר' גרגר נחלים

מתכון מאת:
מתוך: סלטים / בשרים

בקערת נרוסטה מניחים את התפוח אדמה פרוס, והבצל הירוק יוצקים פנימה את הויניגרט ומערבבים, במקביל צורבים את הפילה בקר משני הצדדים מפלפלים וממלחים לא לשכוח לאחר שזה מוכן קוצצים ומערבבים ,לקערה מוסיפים את השאר החומרים , מערבבים ומגישים, לסיום מפזרים את גרעיני הדלעת. להגיש מהר ככל שאפשר!

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.