חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט דיז'ון

80 גר' פילה בקר צרוב

20 גר' בצל ירוק

10 גר' עלי שמיר

150 גר' תפוח אדמה מבושל פרוסות

60 גר' ויניגרט חרדל

40 גר' גרגר נחלים

מתכון מאת:
מתוך: סלטים / בשרים

בקערת נרוסטה מניחים את התפוח אדמה פרוס, והבצל הירוק יוצקים פנימה את הויניגרט ומערבבים, במקביל צורבים את הפילה בקר משני הצדדים מפלפלים וממלחים לא לשכוח לאחר שזה מוכן קוצצים ומערבבים ,לקערה מוסיפים את השאר החומרים , מערבבים ומגישים, לסיום מפזרים את גרעיני הדלעת. להגיש מהר ככל שאפשר!

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017