חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט גרגר הנחלים אגוזי מלך ואגסים

3-4 אגסים בשלים ושמנמנים

2 כוסות עלי גרגר הנחלים צעירים ויפים

¾ כוס אגוזי מלך קלויים היטב

4-5 כפות שמן זית

2 כפות סילאן

מיץ מלימון וחצי שניים

1 כפית גרגרי פלפל ירוק גרוסים דק

מלח ים גס לפי הטעם

מתכון מאת:
מתוך: סלטים

קולפים את האגסים מגולענים וחותכים כל חצי אגס לשמיניות לאורכו. במחבת ברזל עבה וחמה מקפיצים את האגסים החתוכים עם שמן הזית מספר דקות ומוסיפים את הסילאן. מקרמלים דקה שניים עד שישחימו ומוסיפים מיץ לימון. מתבלים במלח ובפלפל ירוק גרוס. מערבבים מיד עם גרגר הנחלים ואגוזי המלך הקלויים ומגישים. זהו סלט חם שבו העלים הטריים נובלים מעט ובמגע עם האגסים החמים. אפשר כמובן להניח לאגסים המקורמלים להתקרר לטמפרטורת החדר ורק אז לערבב עם העלים.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.