חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט אשכולית אדומה ועדשים

2 כוסות פילה אשכולית אדומה

2-3 כוסות עלי רוקט בייבי

רבע כוס מיץ אשכולית אדומה

כוס עדשים אדומות חלוטות

כף מיץ ג'ינג'ר

2-3 כפות שמן אגוזים

מלח ים גס

פלפל ירוק חריף קצוץ דק

2 שיני שום כתושות

מתכון מאת:
מתוך: סלטים

מערבבים את פילה האשכוליות עם העדשים האדומות החלוטות, עלי הרוקט, מיץ הג'ינג'ר והאשכולית האדומה.

מוסיפים את שמן האגוזים, השום הכתוש והפלפל הירוק החריף שקצצתם ומתבלים במלח ים גס. מגישים מיד. אם אתם אוהבים מתיקות בסלטים שלכם, אתם יכולים להוסיף כף דבש פרחי הדרים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017