חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט ארטישוקים טריים וגרעינים שחורים

6 ארטישוקים טריים קלופים ומנוקים

⅓ כוס שמן זית עדין

מיץ מ-2 לימונים

3 כוסות עלי פטרוזיליה מופרדים, שטופים ומיובשים.

מלח ים גס

½ כוס גרעיני חמניות קלופים וקלויים.

מתכון מאת:
מתוך: סלטים

חותכים את לבבות הארטישוקים לפרוסות דקיקות ומשרים מיד במיץ לימון ובמלח גס. נותנים לפרוסות הלימון לנוח בלימון 10-15 דקות. מערבבים עם עלי הפטרוזיליה ושמן הזית. בוזקים מלמעלה את הגרעינים השחורים ומגישים מיד.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.