סלט ארטישוק ירושלמי
חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט ארטישוק ירושלמי

1 כוס ארטישוק ירושלמי פרוס (3-4 ארטישוקים)

2 בצלי ירוק

חופן פטרוזיליה (⅓ צרור)

חופן חסה אלון (7-6 עלים)

7 זיתי טאסוס

1 אבוקדו שלם חצוי ופרוס לאורך

חופן גרעיני חמנייה

2 כפות פרמזן

רוטב ויניגרט דבש:

4 כפות שמן זית

2 כפות מיץ לימון

כף דבש שטוחה

שן שום קצוצה

מלח ופלפל

רוטב לארטישוקים:

3 כפות שמן זית

כף דבש

2 כפות מיץ לימון

כפית טימין

כפית צ'ילי

מתכון מאת:

לקלף ולפרוס את הארטישוקים לפרוסות. לפזר את הארטישוקים בתבנית ולפזר מעליהם את מרכיבי הרוטב. לאפות בחום של 200 מעלות כ- חצי שעה- שעה. לערבב את שאר מרכיבי הסלט, למעט גרעיני החמנייה והפרמזן. להוסיף את הארטישוקים, הגרעינים והפרמזן.

תגובות גולשים

1.

"הסלט מעולה ברמות!!! שילוב מצוין של מרכיבים שונים שיוצר פיצוץ טעמים חמוצים מתוקים ופיקנטיים בפה... שאפו!!!"

— אילנה לוי, שוהם | 17.04.16 12:39
יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.