חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט ארטישוק חי עם גבינת פטה כבשים

6 ארטישוקים צעירים וטריים

150 גר' גבינת פטה כבשים אמיתית

2 כוסות עלי פטרוזיליה צעירים מופרדים מהגבעולים

½ כוס צנוברים קלויים בעדינות

5-6 כפות שמן זית סורי חדש מהעונה

2 לימונים בשלים

½ פלפל חריף קצוץ דק ללא גלעינים

מלח ים גס לפי הטעם

מתכון מאת:
מתוך: סלטים

מקלפים את הארטישוקים הצעירים מכל העלים החיצוניים שלהם עד שמגיעים ללבבות. מוציאים בעזרת כף את השערות מתוך הלב ומטפטפים מיד מיץ לימון על הארטישוקים כדי שלא ישחירו. פורסים את לבבות הארטישוקים לפרוסות דקיקות ומטפטפים מעליהם מיץ לימון. בוזקים מלח ים גס בעדינות ומערבבים עם הפלפל החריף שקצצתם, עלי הפטרוזיליה והצנוברים הקלויים ושמן הזית. מפוררים מלמעלה את גבינת פטה הכבשים האמיתית ואוכלים בתאווה!

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.