חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט ארטישוק ואפונת שלג

3 לבבות ארטישוק פרוסים דק

100 גר' אפונת שלג נקייה (להחזיק בחלק בעליון, לשבור ולתלוש את הסיבים משני הצדדים)

צרור חמציץ שטוף קצוץ גס

½ כוס ציר ירקות

מלח ים גס

פלפל שחור טחון טרי

50 גר' גבינת קממברט (רצוי צאן)  - לא חייב....

3 כפות שמן זית

מתכון מאת:
מתוך: סלטים

מחממים מחבת ברזל. מוסיפים שמן ונותנים לו לעשן. מוסיפים ארטישוקים בעדינות ומקפיצים דקה שתיים. מוסיפים אפונת שלג ומקפיצים דקה. מבשלים עוד 2 דקות תוך כדי טלטול המחבת. מתבלים במלח ופלפל. מוסיפים ציר ירקות ונותנים להצטמצם דקה. מפוררים פנימה את גבינת הקממברט עד שנוצר רוטב לבן סמיך וקרמי.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.