חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט אורוגולה ושורש פטרוזיליה

3 שורשי פטרוזיליה קלופים

1 אגודת עלי אורוגולה שטופים ומיובשים

5 כפות שמן זית

חצי כוס גרעיני חמניות קלויים

1 כף חרדל דיז'ון חלק

4 כפות מיץ לימון סחוט טרי

3 כפות שמן זית עדין

מלח ים גס ופלפל לבן גרוס לפי הטעם

מתכון מאת:
מתוך: סלטים

חותכים את שורשי הפטרוזיליה הקלופים לרצועות דקות. מערבבים עם שמן הזית ומתבלים במלח ים גס ובפלפל לבן גרוס. צולים במחבת טפלון חמה עד שיזהיבו קלות. מקררים לטמפרטורת החדר ומערבבים עם עלי האורוגולה. מתבלים בחרדל מיץ הלימון ומערבבים עם גרעיני החמניות הקלויים. מטפטים עוד מעט מהשמן הזית העדין וטועמים. אם צריך עוד טיפה מלח ופלפל מוסיפים ומגישים.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.