3 שורשי פטרוזיליה קלופים
1 אגודת עלי אורוגולה שטופים ומיובשים
5 כפות שמן זית
חצי כוס גרעיני חמניות קלויים
1 כף חרדל דיז'ון חלק
4 כפות מיץ לימון סחוט טרי
3 כפות שמן זית עדין
מלח ים גס ופלפל לבן גרוס לפי הטעם
חותכים את שורשי הפטרוזיליה הקלופים לרצועות דקות. מערבבים עם שמן הזית ומתבלים במלח ים גס ובפלפל לבן גרוס. צולים במחבת טפלון חמה עד שיזהיבו קלות. מקררים לטמפרטורת החדר ומערבבים עם עלי האורוגולה. מתבלים בחרדל מיץ הלימון ומערבבים עם גרעיני החמניות הקלויים. מטפטים עוד מעט מהשמן הזית העדין וטועמים. אם צריך עוד טיפה מלח ופלפל מוסיפים ומגישים.
תגובות גולשים