חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט אורוגולה וגבינת בולגרית כבשים

200 גר' גבינת בולגרית כבשים (מומלץ של המאירי צפת)

כוס זיתי טאסוס מגולענים

אגודת עלי אורוגולה צעירים

קופסת אנשובי מדהימים

סלסלת עגבניות שרי תמר מהערבה

מיץ לימון אחד

מלח ים גס

פלפל לבן גרוס

שמן זית לפי הטעם

מתכון מאת:
מתוך: סלטים / דגים

מפרידים את העלים מגבעולי האורוגולה. קוצצים את פילה האנשובי, חותכים את העגבניות לאורך לרבעים. מערבבים את עלי האורוגולה עם העגבניות, מיץ הלימון, המלח, פילה האנשובי, הפלפל הלבן וזיתי הטאסוס. מפזרים מלמעלה את הגבינה הבולגרית ומטפטפים שמן זית בנדיבות.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017