חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט אורוגולה וגבינת בולגרית כבשים

200 גר' גבינת בולגרית כבשים (מומלץ של המאירי צפת)

כוס זיתי טאסוס מגולענים

אגודת עלי אורוגולה צעירים

קופסת אנשובי מדהימים

סלסלת עגבניות שרי תמר מהערבה

מיץ לימון אחד

מלח ים גס

פלפל לבן גרוס

שמן זית לפי הטעם

מתכון מאת:
מתוך: סלטים / דגים

מפרידים את העלים מגבעולי האורוגולה. קוצצים את פילה האנשובי, חותכים את העגבניות לאורך לרבעים. מערבבים את עלי האורוגולה עם העגבניות, מיץ הלימון, המלח, פילה האנשובי, הפלפל הלבן וזיתי הטאסוס. מפזרים מלמעלה את הגבינה הבולגרית ומטפטפים שמן זית בנדיבות.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.