חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט אורוגולה ואשכוליות בשמן ארגן

1 אגודת עלי אורוגולה צעירים

2 אשכוליות צהובות

2 אשכוליות דם

2 כפות דבש

2-3 כפות שמן ארגן

1 פלפל ירוק חריף קצוץ דק

מלח ים גס

מתכון מאת:
מתוך: סלטים

מפרידים את עלי האורוגולה מהגבעולים שוטפים ומייבשים היטב. מפלטים את האשכוליות בעדינות כך שיווצרו לכם פלחים נקייים מהקרומים. סוחטים את שארית האשכוליות ומערבבים עם הדבש והפלפל הירוק החריף. מתבלים במלח ים גס. מערבבים את עלי האורוגולה הנקיים עם פלחי האשכוליות ורוטב שהכנתם מהמיץ. מטפטפים מלמעלה את שמן הארגן ואוכלים.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.