חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט אורוגולה גורגונזולה ואגוזי-מלך

3 כוסות עלי בייבי אורוגולה

1 כוס עלי בייבי סלק

100 גרם גבינת גורגונזולה (או רוקפור עדינה וקרמית ככל שניתן להשיג במקומותינו)

½ כוס אגוזי-מלך קלויים

4 סלקים בינוניים

לרוטב:

שליש כוס חומץ שרי עדין

שליש כוס שמן אגוזים

שליש כוס שמן זית

1 כף דבש

מלח ופלפל שחור גרוס

מתכון מאת:
מתוך: סלטים

לצלות את הסלקים כשעה וחצי בתנור של 180 מעלות עטופים בנייר אלומיניום. לקלף ולחתוך לקוביות קטנות. להשרות את קוביות הסלק ברוטב הסלט. לערבב עם עלי הסלק והאורוגולה. לפזר מלמעלה גבינת גורגונזולה מפוררת ואגוזי-מלך קלויים. אם צריך, לבזוק מעט פלפל שחור גרוס גס. לאכול עם לחם אגוזים, ולחשוב שאתם פה.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.