חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט אגסים ופיסטוקים עם גבינה כחולה

4 אגסים בשלים אבל לא רכים

3 כפות חומץ פטל

1 כף חרדל דיז'ון

3- 6 כפות שמן זית עדין

1 צרור עלי ארוגולה צעירים ללא גבעולים

½ כוס בצל ירוק קצוץ דק

מלח ים גס לפי הטעם

פלפל לבן גרוס טרי לפי הטעם

½ - ¾ כוס פיסטוקים קלויים

100 -150 גרם גבינה כחולה צעירה

מתכון מאת:
מתוך: סלטים

קולפים את האגסים, מסלקים את הליבות ופורסים לפרוסות אורך דקיקות. מערבבים את פרוסות האגסים עם החומץ, החרדל ושמן הזית. מוסיפים את עלי הארוגולה והבצל הירוק, מערבבים בקלות כדי לא לפגוע בעלים, ומתבלים במלח ופלפל. בוזקים מלמעלה את הפיסטוקים הקלויים, מפוררים מעל הסלט את הגבינה הכחולה ומגישים.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.