חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט אבטיח ופטה כבשים

½ קילו בשר אבטיח (מתוק, אבל לא רך!!) חתוך לקוביות קטנות ( 1 ס"מ)

250 גר' גבינת פטה כבשים חתוכה לקוביות ( 1 ס"מ)

2 כפות יין מוסקט משובח ו/או יין דזרט משובח עוד יותר

½ כוס עלי נענע טריים

מתכון מאת:
מתוך: סלטים

מטפטפים את המוסקט על קוביות האבטיח. מכסים בקוביות הפטה והנענע. מערבבים בעדינות מרבית ומגישים ככה. פשוט וטעים מאוד.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017