חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט אבטיח ופטה כבשים

½ קילו בשר אבטיח (מתוק, אבל לא רך!!) חתוך לקוביות קטנות ( 1 ס"מ)

250 גר' גבינת פטה כבשים חתוכה לקוביות ( 1 ס"מ)

2 כפות יין מוסקט משובח ו/או יין דזרט משובח עוד יותר

½ כוס עלי נענע טריים

מתכון מאת:
מתוך: סלטים

מטפטפים את המוסקט על קוביות האבטיח. מכסים בקוביות הפטה והנענע. מערבבים בעדינות מרבית ומגישים ככה. פשוט וטעים מאוד.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.