חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט אבוקדו וטונה אדומה בסויה וחוש חש

לסלט:

200 גר' טונה אדומה טריה

2 אבוקדו בינוניים מזן אס

2 בצלים ירוקים קצוצים

2 גבעולי נענע מופרדים לעלים

1 כפית שומשום שחור

מלח גס

פלפל שחור טחון טרי

לרוטב:

מיץ מ-2 חוש חש (תפוזי בוסר עם טעם חמוץ מריר) או 2 ליים

2 כפות סויה

1 כפית שמן שומשום

מתכון מאת:
מתוך: סלטים / דגים

חותכים כל אבוקדו ל-6 ומסדרים על צלחת הגשה גדולה. פורסים את הטונה לפרוסות דקות ומסדרים בין פלחי האבוקדו. מפזרים נענע ובצל ירוק. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ויוצקים מעל. מפזרים שומשום שחור.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.