חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט אבוקדו וטונה אדומה בסויה וחוש חש

לסלט:

200 גר' טונה אדומה טריה

2 אבוקדו בינוניים מזן אס

2 בצלים ירוקים קצוצים

2 גבעולי נענע מופרדים לעלים

1 כפית שומשום שחור

מלח גס

פלפל שחור טחון טרי

לרוטב:

מיץ מ-2 חוש חש (תפוזי בוסר עם טעם חמוץ מריר) או 2 ליים

2 כפות סויה

1 כפית שמן שומשום

מתכון מאת:
מתוך: סלטים / דגים

חותכים כל אבוקדו ל-6 ומסדרים על צלחת הגשה גדולה. פורסים את הטונה לפרוסות דקות ומסדרים בין פלחי האבוקדו. מפזרים נענע ובצל ירוק. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ויוצקים מעל. מפזרים שומשום שחור.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017