חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט פאטוש רימונים

ראש השנה הוא החג של הרימון. עצי הרימונים מלבלבים במלוא תפארתם בכל עבר, כורעים תחת עומס הפרי האדום הבשל, שגרגריו הבוהקים נראים כאבני אודם לוהטות.

לקראת החג הנה מתכון מקורי ומיוחד, לשבור את שגרת מנות החג הסטנדרטיות.

חופן (60 גרם) עלי מיזונה, פטרוזיליה ונענע

120 גרם (2 רימונים) גרגרי רימונים

3 צנוניות קטנות (30 גרם) צנוניות פרוסות וחתוכות לרצועות

1 מלפפון ירוק (30 גרם) חתוך לקוביות

½ בצל אדום (20 גרם) חתוך לקוביות

1 פרוסה (50 גרם) קרעי פוקאצ'יה

30 גרם שקדים קלויים

3 כפות וינגרט סומק – ⅓ כוס מיץ לימון, ⅔ כוס שמן זית, מלח גס, פלפל שחור גרוס, 2 שיני שום כתוש, סומק.

מתכון מאת:
מתוך: סלטים / חגים

בקערה מערבבים את קרעי הפוקאצ'יה והירקות, מוסיפים את הוינגרט ומערבבים. לאחר מכן מוסיפים את תערובת העלים, מערבבים ומניחים על צלחת הגשה. שופכים מעל 3 כפות של רוטב וינגרט סומק, מפזרים גרגרי רימונים ומקשטים שקדים קלויים.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.