חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט פאטוש רימונים

ראש השנה הוא החג של הרימון. עצי הרימונים מלבלבים במלוא תפארתם בכל עבר, כורעים תחת עומס הפרי האדום הבשל, שגרגריו הבוהקים נראים כאבני אודם לוהטות.

לקראת החג הנה מתכון מקורי ומיוחד, לשבור את שגרת מנות החג הסטנדרטיות.

חופן (60 גרם) עלי מיזונה, פטרוזיליה ונענע

120 גרם (2 רימונים) גרגרי רימונים

3 צנוניות קטנות (30 גרם) צנוניות פרוסות וחתוכות לרצועות

1 מלפפון ירוק (30 גרם) חתוך לקוביות

½ בצל אדום (20 גרם) חתוך לקוביות

1 פרוסה (50 גרם) קרעי פוקאצ'יה

30 גרם שקדים קלויים

3 כפות וינגרט סומק – ⅓ כוס מיץ לימון, ⅔ כוס שמן זית, מלח גס, פלפל שחור גרוס, 2 שיני שום כתוש, סומק.

מתכון מאת:
מתוך: סלטים / חגים

בקערה מערבבים את קרעי הפוקאצ'יה והירקות, מוסיפים את הוינגרט ומערבבים. לאחר מכן מוסיפים את תערובת העלים, מערבבים ומניחים על צלחת הגשה. שופכים מעל 3 כפות של רוטב וינגרט סומק, מפזרים גרגרי רימונים ומקשטים שקדים קלויים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017