חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

מסבחה שעועית בובעס בלימון כבוש ושקדים

½ ק"ג שעועית בובעס

½ כוס טחינה גולמית

מיץ מלימון וחצי-שניים

מלח ים גס

4-5 שיני שום טריות

1-2 פלפל ירוק חריף

1 כוס שקדים קלויים

½ כוס לימונים קטנים כבושים וקצוצים

½ כוס שמן זית סורי

מתכון מאת:

משרים את השעועית כ-12 שעות במים. אח"כ מבשלים כ3-4 שעות על אש קטנה עד שהשעועית תתרכך לגמרי. 

מועכים במכתש ועלי גדול שום ופלפל ירוק חריף. מוסיפים את השעועית וממשיכים למעוך מוסיפים את הטחינה הגולמית, מעט מנוזלי הבישול של השעועית ומתבלים במלח.

בוזקים שקדים קלויים קצוצים ולימון כבוש.

שופכים שמן זית מלמעלה ומגישים עם פיתות דרוזיות.

למי שאין מכתש ועילי, ניתן להשתמש כמובן במעבד מזון, בפולסים קצרים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.