חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

ברוקולי צרוב בטחינת שקדים וסילאן

1-2 ראשי ברוקולי יפה וטרי

4-5 כפות שמן זית עדין

4-5 כפות טחינת שקדים גולמית

2-3 כפות סילאן תמרים טבעי (ללא סוכר)

פלפל לבן גרוס טרי

מתכון מאת:

מחממים מחבת ברזל יצוקה גדולה עד שמתלהטת. בינתיים מפרקים את ראשי הברוקולי לחלקים גדולים לאורכם, כולל הגבעולים. מערבבים אותם עם שמן הזית ובפלפל לבן וצורבים על המחבת מס' דקות תוך כדי ערבוב מדיי פעם בכף עץ. כשהברוקולי צרוב היטב מורידים מהמחבת ומפזרים מעליו מלח ים גס. מטפטפים מעט טחינת שקדים גולמית ומעט סילאן תמרים ומגישים מייד.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017