חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

ברוקולי צרוב בטחינת שקדים וסילאן

1-2 ראשי ברוקולי יפה וטרי

4-5 כפות שמן זית עדין

4-5 כפות טחינת שקדים גולמית

2-3 כפות סילאן תמרים טבעי (ללא סוכר)

פלפל לבן גרוס טרי

מתכון מאת:

מחממים מחבת ברזל יצוקה גדולה עד שמתלהטת. בינתיים מפרקים את ראשי הברוקולי לחלקים גדולים לאורכם, כולל הגבעולים. מערבבים אותם עם שמן הזית ובפלפל לבן וצורבים על המחבת מס' דקות תוך כדי ערבוב מדיי פעם בכף עץ. כשהברוקולי צרוב היטב מורידים מהמחבת ומפזרים מעליו מלח ים גס. מטפטפים מעט טחינת שקדים גולמית ומעט סילאן תמרים ומגישים מייד.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.