כרובית בטחינה גולמית וסילאן
חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

כרובית בטחינה גולמית וסילאן

1 כרובית בינונית לבנה לבנה

¼ כוס שמן זית סורי

½ כוס טחינה גולמית

2-3 כפות סילאן תמרים

מיץ מחצי לימון

3-4 פולי הל ירוק

פלפל לבן גרוס

מלח ים גס

מתכון מאת:

מפרקים את הכרובית לפרחים קטנים. מחממים תנור לטמפ' 250 מעלות (או לטמפ' הכי גבוהה בתנור). מערבבים את פרחי הכרובית עם שמן הזית. 

מועכים את פולי ההל הירוק במכתש ועלי ומפזרים את ההל הטחון על הכרובית. 

בוזקים מלח גס ופלפל לבן וצולים במחבת עבה או בתבנית חרס שטוחה את הכרובית כ-20 דקות בערך או עד השחמה קלה. 

מוציאים מהתנור ומעבירים לצלחת הגשה. מטפטפים מעט מיץ לימון. שופכים את הטחינה הגולמית והסילאן מעל ומגישים.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.