חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

טופו בג'ינג'ר

1 חבילה טופו, חתוכה לקוביות קטנות מאוד

למרינדה:

3 כפות ג'ינג'ר קצוץ דק-דק

3 כפות חומץ שרי

4 כפות יין לבן

2 כפות שום מעוך

2 פלפל ירוק חריף קצוץ דק

5 כפות שמן זית עדין

1 כוס בצל ירוק קצוץ דק

מלח לפי הטעם

מתכון מאת:

משרים את קוביות הטופו במרינדה במשך שעתיים. מחממים במחבת או בווק בלהבה גדולה. זורקים את קוביות הטופו עם המרינדה לתוך המחבת. מקפיצים מעט (דקה-שתיים), ומגישים עם הבצל הירוק הקצוץ.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017