חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

טאבולה ברוקולי עם פילה לימונים

שני ראשי ברוקולי בינוניים

שלושה לימונים בשלים

1 כוס פטרוזיליה קצוצה דק

½ כוס בצל ירוק קצוץ דק דק

4-5 כפות שמן זית עדין

½ כוס פיסטוקים קלויים גרוסים גס

פלפל לבן גרוס טרי לפי הטעם

מלח ים גס

מתכון מאת:
מתוך: סלטים

מגרדים את ראשי הברוקולי הטרי על פומפיה דקה (בלי לבשל כלל וכלל) מקלפים שני לימונים בעזרת סכין ומורידים גם את הקליפה הלבנה. מוציאים את פילה הלימונים על ידי סכין קטנה וחדה שמחדירים בין קרומי הפלחים באלכסון. קוצצים את פילה הלימונים גס ומוסיפים לברוקולי המגורד עם מלח ים גס. מתבלנים בפלפל לבן גרוס. מטפטפים עוד מעט מיץ לימון טרי, מוסיפים את העלים הקצוצים דק, מערבבים שוב ונותנים לנוח עד 5-10 דקות. כדי שכל הטעמים יתאחדו. מוסיפים את הפיסטוקים הקלויים הגרוסים בשמן הזית מערבבים קלות ומגישים מיד.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.