חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

טאבולה קינואה

1 כוס קינואה

2 כוסות פטרוזיליה קצוצה

1 כוס כוסברה קצוצה

1 כוס שמיר קצוץ

1 כוס נענע קצוצה

1 כוס בצל ירוק קצוץ

מיץ מ- 3 לימונים בשלים

⅓ כוס שמן זית עדין

מלח ים גס

מתכון מאת:
מתוך: סלטים

להשרות את גרגרי הקינואה ל- 15 דקות בכוס מים רותחים. לסנן ולערבב עם העלים הירוקים הקצוצים טרי. לתבל במיץ לימון, שמן זית ובמלח ולהגיש.

* ניתן להוסיף מלמעלה גבינת עזים צפתית מפוררת.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.