חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

טאבולה עלי-גפן בלי בורגול

1 כוס פטרוזיליה קצוצה

2 כוסות עלעלי-גפן קצוצים

½ כוס עלי-שמיר קצוצים

½ כוס עלי-כוסברה קצוצים

½ כוס בצל ירוק קצוץ

⅓ כוס מיץ לימון טרי

½ כוס שמן-זית איכותי

1 כוס פיסטוקים קלויים וקצוצים

מתכון מאת:
מתוך: סלטים

מערבבים היטב את כל סוגי העלעלים. ממשיכים לקצוץ את כולם יחד בעזרת סכין ענקית. מוסיפים את הלימון והמלח ומערבבים היטב. מוסיפים את שמן-הזית והפיסטוקים. מגישים.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.